Lader maakt gebruik van het Slimme Xignal

Lader maakt gebruik van het Slimme Xignal

Lader.nl maakt gebruik van Slimme muizen- en rattenvallen van Xignal met innovatieve sensortechnologie

Wat is de nieuwe technologie

Wij van lader plaagdieren bestrijding maken sinds kort gebruikt van de nieuwste muizen/rattenvallen techniek van Xignal. Xignal is de eerste digitale muizen en rattenval die er bestaat. Het originele Xignal product werkt samen met een innovatief en duurzaam software platform, het is het meest efficiënte manier van het bestrijden van ratten en muizen. Het systeem maakt gebruik van gepatenteerde vallen die ons 24 uur per dag op de hoogte houdt van de status van de vallen. Door middel van een email notificatie bericht op je telefoon, laptop of tablet zodat we direct weten wanneer er een muis of rat in de val zit. Zo is tussentijdse inspectie niet meer nodig en is het vangen van plaagdieren geen (tijdrovende) en arbeidsintensieve klus meer.

MyXignal is een digitale monitoringsplatform. Beschikbaar als portal en app. De apps zijn er voor Iphone IOS en Android.

Het digitale monitoringsplatform is vrij in te richten, zodat het optimaal aansluit op onze bedrijfsvoering. Zelfs koppelen aan bijvoorbeeld externe planningssystemen is mogelijk.
Routinecontroles worden onnodig, want MyXignal laat je in 1 oogopslag zien wat er speelt, per locatie.

In MyXignal maken we eenvoudig rapportages en creëer je overzicht voor het beste advies aan onze klanten.
Met een MyXignal account krijg we toegang tot de portal en app en kun we sensoren toevoegen aan ons systeem.